Soudan hiljaa, karit kierrän
etsii silmäin väylää suojaisaa.
Kaipuun verestä karttani piirrän,
neulon ikävästä purjeet,
köydet tuskasta pleissaan.
Tulen suojasta haaveiden,
viitan kiertäin...
Luokses purteni ohjaan,
satamaasi suojaisaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Omaperäinen teksti, diggailen.
Herkkää ja kaunista. Oikein mukava runo :)
Hieno, toiveikas runo ikävästä huolimatta.
hieno, jotenkin vanhanaikainen runo. pidin! :)
Herkkä, kaihoisan kaunis runo, hieno
ihanan herkkä, kaunista.