Rumuutta kauneudella maustettuna

Runoilija Taivaansilpoja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan.
 

Katson peiliin,
näen ruman lapsen,
lapsen joka rakastaa
itseään enemmän kuin
muita.

Ruma lapsi tapaa
kauniin lapsen,
lapsen joka valaisi
hänen elämänsä.
Ruma lapsi tuntee
vihdoin itsensä
siedettäväksi.

Kaunis lapsi karkaa.
Ruman taivas synkkenee,
eihän ilman kaunista
enää elää voi.

Ruma lapsi kuolee,
kaunis itkee.
Yksin on hänkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot