Et oo enää pitkään aikaa kuulunu mun elämää
Mut vaikee vieläkää on päästää muistoi menemää
Vaik nykyää sua lähinnä vihaan ja halveksin
En voi kieltää et sua eniten maailmas joskus rakastin
Viime yönä taas hiivit mun mieleen unessa
Lämminsilmänen räppäripoika järvenrannalla
Vei hevitytön sydämen niiku sillo vuosii sitte Jussina
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana.
Kolahtaa kipuisaan kohtaan.
Pidin kovasti.
Onnea.