Sanojeni katkeruuteen
rakenna kotisi
Kuule, kuinka linnasi
räystäiltä tippuu
jäinen viha
Tunne, kuinka suruni tuuli
puhaltaa talosi
seinien läpi
Ja minä lupaan
olla se myrsky
joka vielä kerran
tuhoaa koko elämäsi
Selite:
Maailmasta, jota vihaa. Ihmisistä, joita halveksii. Tunteista, joita pelkää.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
määhän nyt mykistyin.
tuo viimeinen säe.
ohlalaa