Sydämen raastan irti rinnasta,
hakkaan vasten kiveä,
hakkaan kunnes sitä ei enää ole,
kunnes tunteet on hukutettu,
haudattu,
ikuisesti multiin pantu
Hakkaan,
revin,
rikon,
riivin niin kauan, että olen turta päästä varpaisiin,
ilman sydäntä
Selite:
angst is not my style :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi