Sinä maalasit minun taivaani
kokonaan uudeksi, täydeksi
Vaihdoit harmaan keltaisen kautta
lämpimän, lempeän oranssiin
Teit kodin mun sänkyyn ja
kiedoit peitoksi ihastuksen tuulia
Sinä ja sinun hymysi
saavuitte elämääni
odottamatta, säikyttäen
nurkistani jokaisen
yksinäisyyden mörön
Ja minä annan sinulle aikaa
jos pidät käsiäsi ulottuvilla
vaikka edes kevääseen asti
Suutelit siinä kevyessä lumisateessa
huuleni kipeiksi, silmät kapeiksi viiruiksi
onnesta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi