Omalle rakkaalleni intistä 1969

Runoilija velimattim

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 11.1.2008
Viimeksi paikalla: 24.8.2017 17:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

71-vuotias onnellisesti komannessa avioliitossa elävä.
 

Kuinka sanomattoman suuri on kaipuu,
johon ihminen ikävässään vaipuu.
Kuinka sanoin sen kertoa voisin,
sinun luonasi kaikki ois toisin.

Tuot mieleeni lämpimän kesäpäivän,
joka poistaa mielestä surun häivän.
Ja niinkuin kaste aamun tullen,
suot rakkauden janoon suukon mulle.

En saada voi sua mielestäni,
oi jospa oisit nyt vierelläni.
Sun silmäsi loistaa niinkuin tähdet,
en kestää voi jos luotani lähdet.

Ja äänesi niinkuin satakielen,
missä kauniimpaa ääntä kuullut lienen.
En elää voisi mä ilman sua,
siks pyydän, älä milloinkaan hylkää mua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vuodet vierii... onnea synttäreiden vuoksi!

Kaunis rakkausruno, niin täynnä kaipausta. Synttärionnittelut päivän sankarille!

Onneksi olkoon syntymäpäivänäsi! Onnellisesti naimisissa olijaa täällä kaivataankin, kun suurin osa väestä on tuskittelijoita. Tasapainoa!

Niin ja hyvää syntymäpäivää !!!!!!! :-))

Runos ei oo mitää vikaa mutta tuo intis olemisen vuosiluku mua ihimetyttää????
olisko ollu -62 tai soot vanhana ollu vai olikko kertaamas-----------???????

Toivottavasti runollasi on jatko... ja saamme sen luettavaksi. Tämähän on tosiruno ajan henkeen.

Tämä on kaunis runo. Syntymäpäiväonnea.

Kauniin herkkä runo rakkaallesi ja niin tunteita täynnä pulppuaa,hyvää syntymäpäivää

Kaipaus synnyttää kauniita säkeitä. Onnittelen syntymäpäiväsi johdosta! Sen johdosta löytyi runosikin.

Herkkä ja kaipuuta täynnä oleva hieno runo. Hauskaa syntymäpäivää.

Voiko olla kauniimpaa:)

 

Käyttäjän kaikki runot