kahdensadan kilometrin päässä
soitat rakkauslauluja kitaralla
ja toivot mun kuulevan
mä istun yöbussissa
yksinäisesti hiljaa hyräilen
ja ikkunaan kirjoitan
rakkaudentunnustuksen
mä huomisesta haaveilen
Selite:
tule mun vierelle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi