Miten kauan jo erossa
olemme olleet
Vaikka siinä aivan vierellä
kuiskuttelet korvaan
"kuinka on hyvä olla tässä"
Hapuilen takaisin
vaan en kuitenkaan
Tätä rakkauden määrää
ei voi käsittää
Eihän ole mikroskooppia.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi