Jos enää yhden lauseen saisin sanoa,
mikä se olisi?
Kenelle sen osoittaisin?
Millä äänensävyllä ja -painolla sen suustani päästäisin?
Katsoisinko häntä silmiin,
vai pakoilisiko katseeni varpaissani?
Ruskeat silmäni kohdstaisin suoraan hänen silmiinsä,
hymyillen sanoisin:
Saat anteeksi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi