silmälasipäiset miehet istuivat
sunnuntai-iltana kaupungin
laidan laavulla
söivät kuin kekkonen ja
piereskelivät tuuleen joka
kuiskaili keväästä
tuijottivat nuotiota
ja nuotio tuijotti
takaisin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi