Syysaamu

Runoilija Midnight Wave

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 23.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksyinen aamu
Kevyt utu viipyy järven yllä

Auringon noustessa

Kuuraa kasvien lehdillä
Ilmassa viipyy yöllinen viileys
hiljaisuus soi

Jää sulaa pisaroiksi
Kuuraiset kasvit muuttuvat

Koruiksi
Kuparista taotuiksi
joissa kimaltaa hopeisia helmiä

Nyt on olemassa vain tämä hetki

Selite: 
Runoon liittyvä kuva: http://s3.photobucket.com/albums/y88/adaina/?action=view&current=IMG_2028.jpg
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot