Mies autossaan verkkareihin pukeutunut
Perheensä hänen juuri hajonnut.
Ja elämänsä rakkaus kauas paennut.
Oli tarjonnut mies mustaa kahvia vieraalleen.
Ei aavistanut et mies hurmannut vaimon
Nähnyt oli keikarin juhlissaan kertaalleen.
Kun kerran kaikki hajoaa
On rakkaus silloin pelkkää ilmaa
Yksin täytyy matkaa jatkaa
On joskus elämä liikaa
Vaan sirpaleet kerätä saa
Kyl sydämiä täs maailmas piisaa
Nosta kytkintä ja käy matkaan
Kerran elät täällä vaan.
Löydät vielä kerran oikean sydämen
Valaisee se silloin sun mielen
ja tekee susta oikean miehen.
Kun tietää mitä on rakastaa
voi silloin kanssa onnen matkustaa
ja sydämestään kaiken toiselle antaa.
Kun kerran kaikki hajoaa
On rakkaus silloin pelkkää ilmaa
Yksin täytyy matkaa jatkaa
On joskus elämä liikaa
Vaan sirpaleet kerätä saa
Kyl sydämiä täs maailmas piisaa
Nosta kytkintä ja käy matkaan
Kerran elät täällä vaan.
Mies autossaan verkkareihin pukeutunut
On antanut sydämestään kaiken
vaan oli onni totta vain hetken.
Autostaan nousee ja huutaa
Oli rakkaus vain hetken huumaa
Koskettaa kerran sai kipinää kuumaa.
Vaan unohtaa täytyy sydämen kipu tää
Voit vielä kerran onnen aurinkon löytää.
Kun kerran kaikki hajoaa
On rakkaus silloin pelkkää ilmaa
Yksin täytyy matkaa jatkaa
On joskus elämä liikaa
Vaan sirpaleet kerätä saa
Kyl sydämiä täs maailmas piisaa
Nosta kytkintä ja käy matkaan
Kerran elät täällä vaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi