Rakkaus kerran kävelee vastaan
Silloin voit vaan nostaa kädet ilmaan
Askel askeleelta elämäsi peliä pelaat
Joskus turhaan tunteesi salaat
Ole vahva itsesi vuoksi
Niin sodassa kuin rakkaudessa
Tanssilattialla otatte ensi askeleenne
Jätätte ruusunlehtiä jälkeenne
Sanat ei aina kerro kaikkea
Ei niillä rakkauden salat ratkea
Oli pelissä rakkauden aistit,
kun hänen korvaansa kuiskit
Rakkauden terä ei ole pistävä
Kun rakkauden nuoli syvään painuu
Silloin katoaa kaikki kaipuu
Joka päivä löydätte toisistanne uutta
Tiedätte, että tää on aitoo rakkautta
Ette kiellä enää tunteitanne
On rakkauden puna pysyvä luonanne
Keveä on teillä taivall täällä
Paljaassa ihossa vesipisarat sadesäällä
Rakkaus oli meidän pelastuksemme
Läpi kauniin luonnon täällä kuljemme
Tämä valkoisen taian maa
On meille kuin kaunista silkkiunelmaa
Tänne kun syntyä saimme olimme jo voittajii
Joku kait heitti puolestamme noppii
Voittajan merkki on kirkkaus
Rakkauden täydelt taivaal tähtii
Tänään katoaa kaikki kaipuu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut