Olin kerran pimeyden ruhtinas
Hetkien suurten valekuningas
Omaa etuani vain tavoittelin
Oli pelimerkit eri kylän kulkurin
Vaan lopulta ymmärsin, etten voi vain riistää
Sain viimein johtajan taakan jättää
Elämässä on hetki, jolloin elät kunniassa
Olet suurin kun olet pieni tässä maailmassa
Kerran meidät täältä otetaan
Natsoista kaikista luovutaan
Jokainen taivaan tuuliin silloin leviää
Kulkuri suurten kaupungien näkee eniten
Kulkee jäljissä suurten naisten ja miesten
Kerran on hänkin suuri maineessaan
Kun aukee portit sankarien taivaan
Arvo täytyy laskea meille kaikille
Sininen on taivas silloin jokaiselle
Joka ymmärtää tärkeyden kanssaihmisten
On hän silloin elämänsä arvoinen
Kerran meidät täältä otetaan
Natsoista kaikista luovutaan
Jokainen taivaan tuuliin silloin leviää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut