itkettää hieman

Runoilija Santtu Virtanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaukana
onnelliset rannat

lähellä menneitä muistoja ne hellät hetket

sinun lämmin syli sulatti minut
aina läkähdyksiin asti

tule takaisin haluan sinua niin vähän
en halua itkeä turhaan

ystävyydelle niin hyvälle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunis runo,tippa meinas tulla silmäkulmaan lukiessani.

Kaunis ja koskettava.

Koskettavan kaunis runo,tippa meinas tulla silmäkulmaan lukiessani.

Kaunis ja koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot