Lukko

Runoilija Tulikettu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.2.2021 10:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeän noustessa sulkakynäni piirtää riimejä rujoja...
 
Se on sitä,
kun sanat ei tuu paperille
sävelet ei solju koskettimille

Kaikki on sun päässäs,
riimit kauniit runomitalliset
soinnut ja riffit timanttiset

Eikä tuu se helpoinkaan,
sanat valmiit suuhun unohdan
kuinka mä sua rakastan


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus rakastamisen sanominen on vaikeaa. Silloin kannattaa kirjoittaa. 
Sanomattomat sanat eivät lennä. Niiden siivet eivät ole vielä avautuneet. Vain rohkaiseva tuulahdus ja se on siinä.
 

Käyttäjän kaikki runot