to run free and wild

Runoilija koralli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
sitoisin kuun
narun päähän

ja juoksisin
tähtitaivaan
takapihaltasi

keltaiset
kastelukannut
pyörän tarakalla
nauraen

jos olisimme
vielä yhden kesän
liian vanhoja

jäämään sisälle
värityskirjoinemme
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tämä.
ja kiitos kommentista

hieno tämä.
ja kiitos kommentista

 

Käyttäjän kaikki runot