No toisaalta,
mitä minä odotin?
Niitä päiviäkö
jotka nyt hukkuvat eteläisen meren pohjamutiin
Minkäs ihminen tunteiden aallokoissa mitään mahtaa
on tässä nähty viisaimpienkin sortuvan
Kirottu olkoon katseesi
jolla minua yllytit
se toivo johti minut hulluuteen
Mielummin hullu kuin selväjärkinen
eihän tästä elämästä muuten selviä
Ei
en minä odota meille huomista
kun ei ollut eilistäkään
Mitä minä odotin?
Sinuako?
Selite:
Kiitos inspiraatiosta, <b>F</b>.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi