Rakkaus kuollut

Runoilija be89e9281eaf5b7db7623addc2b91b7a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.2.2013
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.2024

Tunteellinen, herkkä, onnellinen nuori nainen :)
 

Ahistaa, ihan liikaa/
Haluun tän olon pois/
Miten tehdä kaikesta hyvän?/
Kun mikään ei riitä/
Mikään ei tunnu miltää/
Mistään ei saa irti/
Mikään ei tunnu hyvältä/
Kaikki on turhaa/
Mikä meni pieleen?/
Mitä olen tehnyt väärin?/
Miksi kaikki on niin vaikeeta?/
Liikaa kysymyksiä päässä/
Mut mihinkää ei tuu vastausta/
Pelkään liikaa?/
Suhteet menee paskaks/
Sydän murtuu palasiks/
Miks ei mikään kestä/
Miks kaikki hyvä loppuu liian nopeesti?/
Mikä mussa on vika?/
Miks mikään ei tunnu miltään?/
Miks mikään ei kestä?/
Vastausta ei vieläkään tuu/
Loppuis tää kaikki paska jo/
Tahtois kaiken hyvän takas/
Kaiken korjattua/
Tekisin kaiken toisin/
Haluis vastauksen tähä kaikkeen/
Miks mikään ei riitä?/
Välil mietin että kuinka onnellinen olen ollut/
Onnellinen ollut et menetin/
Nyt ympärilläni ei ketään näy/
Nään ihmisiä jotka jakaa ilot sekä surut/
Mä yksinäni kävelen hiljaista polkua/
Polkua jotka vie yksinäisyyteen/
En sitä ymmärrä vieläkään/
Silti uskottelin että vielä löydän sen oikean/
Oikean ihmisen joka rakastaa minua ja vain minua/
Mä toistan itselleni aina vaan hän jostain saapuu/
Ehkä kaltaisen joka ei luotani mee/
Ei vittu mitä paskaa!/
Tuohon en usko enää itekkään/
Et joku rakastais vaan mua/
Ja saapuis jostakin/
Pelkään hölyn pölyä/
Oikeeta rakkautta en sulta saanut/
Rakastit liikaa flirttailua mulle naisille/
Vaikka rakastin loppuun asti/
Valuiko kauniit sanat hukkaan?/
Taisi valuta kaikki kauniit sanat hukkaan/
Et olisi nähnyt minua kauniina/
Etkä unissa iltaisin, olisin ollut hiljaa tai en/
Eikö toteutunutkaan haaveet, joista paljon voimaa sait?/
Eikö asiat mennytkään niin miten halusit?/
Nyt alkaa riittää/
Liian kylmää jotta jaksaisin kulkea/
Liian monta ovee joutunut olen mä sulkea/
Sängyl makaan, tunnen kuinka kyynel sivelee poskea/
Mietin koska tulee se hetki oikea/
Tuntuu ettei sitä hetki oikeeta tulekkaan/
Jolloin saan pyyhittyä surun ja muutkin tuskan tuskat taakseni lakkojen/
Todella tarkoittanut pahaa en/
Kaikki näin meni vaan/
Liian monet tuskat joutunu kokemaan/
Sydän huutaa auttakaa/
Tuuli silmien pyheltää/
Tiedän, etten joudu elää enään yksinään/
Koska jumala sydäntäni ohjaa/
Äläkää kiusatko mua enää/
Ettekö oo kiusannu mua ihan tarpeeks?/
Eikö mun elämä ole tarpeeksi vaikeeta?/
Enkö ole tarpeeks pohjaan vajonnu/
Et teidän pitää aiheuttaa vielä enemmän tuskaa/

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot