Murtunut sydän

Runoilija be89e9281eaf5b7db7623addc2b91b7a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.2.2013
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.2024

Tunteellinen, herkkä, onnellinen nuori nainen :)
 

Nyt alkaa riittää/
Liian kylmää jotta jaksaisin kulkea/
Liian monta ovee joutunut olen mä sulkea/
Sängyl makaan, tunnen kuinka kyynel sivelee poskea/
Mietin koska tulee se hetki oikea/
Jolloin saan pyyhittyä surun ja muutkin tuskat taakseni lakkojen/
Todella tarkoittanut pahaa en/
Kaikki näin meni vaan/
Liian monet tuskat/
Sydän huutaa auttakaa/
Tuuli silmien pyheltää/
Tiedän, etten joudu elää enään yksinään/
Koska maailma sydäntäni ohjaa/
Äläkää kiusatko mua ette saa mua enään pohjaan/

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juu totta on. Kiitos mielipiteestäsi :)

Kaihoisaa surua taidolla kirjoitetuissa sanoissa.

Kiitos mielipiteestäsi :)
 

Käyttäjän kaikki runot