Seitsemän Makea
ryyppäsi sakea,
maku oli makea,
koostumus sakea.
Joukko pikkulottia
kuunteli Helmut Lottia
juoden caffe lattea,
tunnelma oli lattea.
Selite:
Vuosia vanha loru. Käsitin, ettei runosivuni ole eheä ilman tätä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Akrobatiaa! Hassu.
Hauska!
Akrobatiaa! Hassu.
Hauska!