boheemielämää (1 annos)

Runoilija monsuuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaikki mitä tarvitaan
luovuutta sopivissa määrin
väriliidut tai äänimeri
mustaa valkoisella
ja aikaa aina
aamuyön tunneille asti
aamukahvia iltapäivällä
hyvässä seurassa
kerrostalon katolla
sielun jättämä utuinen jälki
kirjojen sivuille
ja kertosäkeisiin
vuosikymmeniksi eteenpäin
huulipuna tupakantumpeissa
ja viinilasin reunassa

sekoitetaan ja annetaan hautua
niin kauan
ettei yksi elämä riitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot