Miksi kuulet juttuja sinusta?
Miksi perheesi hylkäsi sinut?
Miksi suhteesi eivät kestä?
Miksi sinulla on huoran maine?
------
Siksi koska sinulla oli 10 poikaystävää samaan aikaan.
Siksi koska perheesi maine meni sinun takiasi.
Siksi koska aina joku on liian huono tai täydellinen.
Siksi koska olet sellainen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi