Opi rakastamaan yötä, enemmän kuin seuraavaa päivää

Runoilija Miisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007
Viimeksi paikalla: 29.2.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Usvan peittäessä maata, pimeyden hallitessa katuja
kuljen luoksesi yrittäen
hiljaa huutaen nimeäsi tavata
neljä kirjainta, joskus niin vaikeita
mutta kuitenkin, niin äärettömän rakkaita

liian rakkaita

Niitä henkeäni haukkoen herään öisin tavaillemaan, viereltäni lämmintä ihoa turhaa hapuillemaan

Kaipuu vyöryy päälleni sydäntä puristavana jäänä.

Ote todellisuuteen ajoittain lipsuu,
kunnes taas syliisi turvalliseen
voin unohtua ja palautua,
tähän maailmaan

Aamun turvin omaan kolooni
liian kylmään hipsien
jälkeäsi ihollani nuuhkien nukahdan niin suloiseen tiedottomuuteen, unohdukseen
kaikesta pahasta, mikä meillä vielä on edessä
kohdattavana

Seuraavaan auringonlaskuun on liian paljon aikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot