Kärpänen makeaan tahmeaan pienillä jalloillaan ja ohuilla siivillään tarttuu
Toisen kaipuu on myrkkyä haavoilleni, pihkaa sormiini
mutta hunajaa rikotulle sydämelle, jäätyneille tunteille
Kohtalo päättää kuka makeaan koskea saa, kuka siihen kiinni jää, viimeisen pisaraan asti lusikasta kiinni halajaa
Uhrauksia toisten puolesta painotetaan
Kunnes oma totuus kokonaan unohtuu
vähitellen jäähileinä vieraalle iholle puhaltuu sulattaen
sydämen muotoisen kuvion käsivarteesi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi