Piilossa hämärän nurmikon,
tämä marssimme taas yön jatkuva on,
me hiivimme hiljaa ja suhisten,
soi kostea vihreä niityn sen..
Eespäin me marssimme hiljalleen,
vankasti uskomme toiveeseen,
joka jokaisen mielessä kaikuu ja soi,
tämä elomme vapaa jo
olla voi!
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi