Makaan makuupussissa
Kolkko, kylmä koulumajoitus
Katson kattoa ja kaipaan
Istun linja-autossa
Uusi päivä, uudet kujeet
Katson ikkunasta ja kaipaan
Konsertin kuohu korvissani
Hamuan haaveitani
Suljen silmäni ja kaipaan
Maailman repsottava reuna
Rakastava rutistus
Täällä sinua kaipaan
Selite:
MN2011 viikonlopun ajatuksia
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaipuu...... <3