Myrskyn silmässä
on vaikea ymmärtää
miksi kävi näin?
Mutta helppo ymmärtää
tärkeys luottamuksen
Haavoitettuna
kipusi suuruus huutaa
vastauksia
Voiko vielä rakastaa
kyynelten kaikottua
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi