Kesäpäivät

Runoilija jääkuu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 0:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä profiili on yritys tallentaa erilaisia tunteita ja ajatuksia sanojen muotoon. Yhtenäistävänä tekijänä teksteissäni on tavoite saada voimakkaita tunteita ja mielikuvia aikaan.
 
 
Roikotan kättäni auton ikkunasta, auton matkatessa hiekkatietä. Porottava aurinko lämmittää tietä satunnaisesti reunustavia kiviä. Kesäpäivä jona ei tarvitsisi murehtia mistään. Silti mieltäni varjostavat ajatukset siitä, kuinka auton eteneminen vie minua kauemmas sinusta. Liikutan kättäni kyllästyneesti ylös ja alas, leikkien auton halkomalla ilmavirralla. En ole läsnä. Ei näillä täydellisillä kesäpäivilläkään ole väliä jos en viettäisi niitä sinun kanssasi. Vedän käteni auton sisäpuolelle ja suljen ikkunan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava tarina lyhyestä hetkestä, jolla on suuri merkitys.
 

Käyttäjän kaikki runot