Silmästä silmään heräisimme
Kiipeäisimme yli kielivän muurin
Toisit kylmät väreet tuliaisina
Kosketuksella merkitsisit omaksesi
Piirtelisin rakkautta hiustesi lomaan
Katseeni lepäisi hymysi uurteissa
Jäisin istumaan unen rantaviivaan
Antaisimme etukäteen anteeksi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis