Minä olen
Pikku Vaimo
joka laittaa ruokaa kun tulet töistä kotiin.
Minä olen
Rakas Ystävä
joka jakaa elämäsi sellaisenaan.
Minä olen
Himon Ruumillistuma
joka vielä joskus hukkuu sammumattomaan janoonsa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mielenkiintoinen
pidin
Siinäpä se on on yhteiselon kolmiyhteys :-)