Luovuus on kivulias prosessi.
Hyvä teksti on kuin osa sinua
kuin sormi,
jonka itse katkaisit
antaaksesi lukijalle sisältöä.
Mutta pahinta on kun irti leikattavat osat loppuvat.
On pakko kasvattaa itseleen jälleen uusi selkäranka
aloittaa alusta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kylläpä hienosti kuvaat luovuutta, ja lähteen kuivumista!