Arvoton on arvokasta,
kun sen
pystyy näyttämään oikeasta
näkökulmasta.
Turha on tärkeää,
kun sen
pystyy esittämään oikealla tavalla
Ymmärsikö kukaan, että..
..Ruma on kaunista kun sen pystyy peittämään oikeilla sanoilla?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi