Kun yksi sukka katoaa,
tulee toinen surulliseksi.
Kun hukattu sukka löytyy
tulee toinen iloiseksi.
Kun sukat erottaa toisistaan,
ne tuntevat itsensä yksinäisiksi.
Miksi?
Koska sukat on luotu parillisiksi!
Selite:
pitäkää hyvää huolta sukistanne!!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hauska.
Hauska :D
Kaikesta sitä löytyy runon aihetta, kun vain antaa ajatuksen tehdä taidetta.
Tämä on todella hyvä ja siitä löytyy hienosti piiloitettu elämän ohje parisuhteen tärkeästä huomioimisesta.
Pitäkäämme siis sukistamme huolta.
Kiitos sinulle vierailustasi.
Hyänmielen runo
muttakun kun paha pesukone syö sukkia ja aina vain sen toisen parista
Hauska! Olen havaitsevinani symboliikkaa tässä. :D
ihana runo, loppu on mahtava! niin positiivinen :)