Olet vienyt minulta kaiken
uskon elämään
miten voisinkaan olla ehjä enää ?
Katoan ääriviivojen välille
kaikki niin mustavalkoista
kuin vanhoissa elokuvissa
häilyväisen kauniit rajat
On turha sanoa enää mitään
mikään ei muutu tästä miksikään
Olen yhä sinun...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi