Sleeping?

Runoilija Lubiko

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hej!
Olen Turusta oleva nuori tyttö.
En ole harrastanut runojen kirjoittamista paljoa, mutta kun inspiraatio oikein iskee, niin kyllä jotain aikaseksi saan.

Saa kommentoida, mielellään juu :)
 

Am I sleeping?
No I'm not.
I'm pretending I am.
No one cares what I do or what I am anymore.
So it's the same, do I excist or not.
No, I'm not sleeping.
I'm just laying here, quietly, forever.

Selite: 
jtn nopeeta suttua..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot