Summer

Runoilija Lubiko

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hej!
Olen Turusta oleva nuori tyttö.
En ole harrastanut runojen kirjoittamista paljoa, mutta kun inspiraatio oikein iskee, niin kyllä jotain aikaseksi saan.

Saa kommentoida, mielellään juu :)
 

Summer sun , I really miss you.
You always bring the light and the heat.
You make everything shiny.
You make people happy.
We listen loud music and drink&party.
All nigth long, untill the sun rises.
We don't care about the time.
Wishing we could live in that very moment.
Forever.

Selite: 
kesä<3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot