Peilikuva

Runoilija Eeella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä
rakastin jotain

mitä ei
ollutkaan

koskaan
oikeasti olemassakaan

ehkä olitkin
vain jonkinlainen peilikuva

sellaisena nähty
kuin minä haluan

ei sellaisena
kuin sinä olet

ja
jos rakastin

peilikuvaa
niin kuka sinä

ihan
oikeasti olet

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot