SYLISSÄSI

Runoilija LeenaS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

SYLISSÄSI

Oli lähellä tyyni meri,
mutt' suonissani virtasi pauhaava veri!
Sinut kohtasin ihana mies,
aurikoisena luokseni johti sun ties.
Onnen hurmassa olla sain,
ei tarvinnut sinua jakaa lain.
Elimme lyhyet tunnit sylikkäin,
vaikk' pian unelmamme haihtuvan näin.
Pienistä hetkistä kiitän tässä,
kun olla sain sylisi lämpimässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot