Anna minä kosketan sinua.
Anna minä huulillani.
Annan minä sormillani.
Anna minä kielelläni.
Anna minä koko vartalollani,
hitaasti kuin olisimme veden alla.
Hitaasti hyväilen sinua,
sinua, sinua, haluan sinua...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vaikuttavaa tekstiä!
Syntymäpäiväonnitteluni!
Polttavaa tunnetta.
Kauniin eroottinen runo.