Totuus

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 19.7.2024 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Voisinpa huutaa
maailman tuuliin
tämän riemuni
helpotuksen hedelmän
jokaisen edessä hyppiä
kiivaasti kirkua
heittää hymyä 
kertoen tarinaa
totuudessa

voisinpa huutaa
vaikka minua pyydettiin
olemaan hiljaa
sillä innostuksessa
odottaminen
on vaikeaa

valheessa
lopputulos
tärkein
ja
totuus
odottamisen
arvoinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau.
Kirjoitat niin raikkaasti, kepeä lukea syvällistäsi :) Pidin, tästäkin :) !

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot