Musiikki se vaan soi korvilani.
ei mikään muu.
en edes kuule
kun muut ihmiset
sepitelevät omia
satujaan.
koska kaikki
muu häviää mielestäni.
mutta musiikki ei.
Selite:
olin tietokoneella ja kuuntelin musiikkia korvalapuilla.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno
Satuja kerrotaan mutta musiikki kuulostaa aina niin nätiltä <3