Onni ja rakkaus
Onko se muka täydellinen pakkaus?
Olet kohdannut ne
Mutta aina eivät ole olleet täydelliset.
Nähnyt olet myös kaikenlaista
Vaikka olet ihan nuori vasta.
Sinulle toivon ystävä kaikkein parasta
Sinä löydät vielä sen jota oikeasti rakastat.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniisti sanottu<3
Lohdutti paljon.
Kaunis ja lohduttava runo ystävälle.