Sinä olet koivunlehvä
piristys aamuun tummaan
Sinä olet väritilkku
keskellä lakanaa mustaa
Sinä olet kaikki
ympärillä ei mitään
Minä olen mitätön
ilman sinua en sitäkään
Selite:
Äidinkielessä oli läksynä tehrä runo ja metafora. Tällasta syntyi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Loppu on aika hieno sanaleikki! Kekseliästä! Tykkäsin tästä muutenkin, toimiva rakenne.
Loppu on aika hieno sanaleikki! Kekseliästä! Tykkäsin tästä muutenkin, toimiva rakenne.