Mun tekis miel repiä sun pääsi irti
aina kun sä katsot minuun
mä en kestä enää yhtäkään lämmintä katsettasi
En yhtäkään hymyä enempää
Mä olen rikki,
revitty
Lattialla palasina
humalaisen pelin jälkeen jonkun viskattua pelinsä lattialle
Sirpaleina roskakorissa
kuollut
selkä seinää vasten ahdattuna
Miksei voi kadota
tämä magneetti joka mun kompassiani sekoittaa
Väärään suuntaan osoittaa
sun luoksesi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä, elämän sekamelskaa
kauhistuttavaa ja tuttua
Hyvä runo!
Hyvää synttäriä!