Kulki jälkiäni,
hiljaa pimeäntäen seinät,
suuteli jalkojani,
kosketti niskaani.
Valon edestä väistyi,
katosi hetkeksi,
mutta tunsin sen
väijymässä minua,
hiljaisilla kaduilla,
yksinäisissä öissä.
Haparoiden hiuksiani
kosketti,yrittäen palata
sänkyyni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi