Sinä, niin hauras ja hento. Sinä, niin rakas olento. Rakennan sinulle siivet; rakkaudesta,onnesta,surusta ja tuskasta. Kävelen vierelläsi läpi näiden vuosien, keinutan sinut uneen, kannan sinun huolesi. Suojaan kaikelta pahalta, kunnes olet valmis kokeilemaan siipiäsi, kunnes olet valmis lentämään pois.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi