Pinnasängyssä vauva pieni,
ei tiedä elämästä vielä.
Kouluun juoksee tyttö pieni,
ei tiedä paljoakaan elämästä vielä.
Kavereiden luona tyttö viettää aikaansa,
ei tiedä vielä pahasta maailmasta paljoakaan.
Tyttö juhlii päättötodistustaan,
on pian pahassa maailmassa.
Tyttö miettii tulevaisuuttaan,
pahassa maailmassa.
Tulee töistä tyttö, naiseksi tullut,
pahassa maailmassa kasvanut.
Miettii nainen elämäänsä,
voiko olla parempaa?
Yksin kotona ollessaan nainen vetää viimeisen henkäyksen,
PAHASSA MAAILMASSA.
Selite:
Joskus tuntuu, että maailma on niin julma ja paha.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno runo, pidin!
hyvä runo... aika realistinen vielä, mikä on suhteellisen pelottavaa :/