Nuo päivät kuluivat verkalleen
vasta ilta toi sinut luokseni
ja aamulla jälleen sinä katosit
sen kaupungin vilinään
Sain sinulta viestin sähköisen
kerroit että aina vaan
sinä minua ajattelet
ja viestisi loppuun lisäsit sen merkiksi
punaisen sydämen
Sinä kirjoitit ettei koskaan
sammu tulesi, joka sulatti
minuun kertyneen lumen ja jään
Niin verkalleen kuluvat päiväni taas
ja illat sinua muistellen
ja unessani sinä toisinaan kerrot:
Sinua rakastan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi